Prijzenlijst

Onze standaardprijzen zijn gebaseerd op een gemiddeld verblijf van 4 personen per kamer. Indien u minder personen per kamer wenst te slapen te leggen, dan gelden de individuele tarieven.

In de prijs zijn het ontbijt & het lakenpakket inbegrepen. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen niet. Het gebruik van de conferentiezaal, mits reservatie, en wifi is gratis. De tarieven van 2025 zijn exclusief 1,59 EUR per persoon per nacht toeristentaks voor Stad Mesen.

Prijzen 2024

Photo

Prijzen 2025

Photo
Prijzen zijn inclusief bedlinnen en ontbijt en exclusief verblijfstaks stad Mesen (1,60 euro per persoon, per dag). Kinderen jonger dan drie jaar verblijven gratis bij ons.

 

Voor de buschauffeur wordt gratis B&B voorzien in een single kamer en toegang tot een afzonderlijke lounge. Alle maaltijden en extra’s dienen minstens vier weken vooraf gereserveerd te worden. Er is gratis wifi aanwezig op de hele site. Het gebruik van de conferentiezaal, parking, buitenterrein en sportmateriaal is gratis voor residentiële groepen. Vergaderzalen dienen best vooraf gereserveerd te worden. Neem gerust een kijkje naar onze boekingsvoorwaarden voor alle vragen rond betalingen.

We mogen geen cash betalingen van meer dan € 250 aanvaarden. Betalingen met bankkaart zijn mogelijk tot €1000.

Ook niet-residentiële groepen zijn bij ons welkom! Contacteer ons voor meer informatie

Hostel rate

Om het volledige hostel te huren betaal je €37 per bed, inclusief ontbijt. Weet wel dat je deze kamer deelt met andere mensen. Er kunnen maximaal 4 personen per kamer verblijven.