Prijzenlijst

Onze standaardprijzen zijn gebaseerd op een gemiddeld verblijf van 4 personen per kamer. Indien u minder personen per kamer wenst te slapen te leggen, dan gelden de individuele tarieven.

In de prijs zijn het ontbijt & het lakenpakket inbegrepen. Kinderen jonger dan 3 jaar betalen niet. Het gebruik van de conferentiezaal, mits reservatie, en wifi is gratis. Alle tarieven zijn inclusief 1,50 EUR per persoon per nacht toeristentaks voor Stad Mesen.

Photo

Voor de buschauffeur wordt gratis B&B voorzien in een single kamer en toegang tot een afzonderlijke lounge. Alle maaltijden en extra’s dienen minstens vier weken vooraf gereserveerd te worden. Er is gratis wifi aanwezig op de hele site. Het gebruik van de conferentiezaal, parking, buitenterrein en sportmateriaal is gratis voor residentiële groepen. Vergaderzalen dienen best vooraf gereserveerd te worden. Neem gerust een kijkje naar onze boekingsvoorwaarden voor alle vragen rond betalingen.

We mogen geen cash betalingen van meer dan € 250 aanvaarden. Betalingen met bankkaart zijn mogelijk tot €1000.

Ook niet-residentiële groepen zijn bij ons welkom! Alle info daarover kan je hier vinden.

Individual rate

Geldig voor een verblijf met minder dan 15 personen.

Individuele prijs per persoon per nacht in 2022 en 2023:
1 per kamer €50 pp
2 per kamer €45 pp
3 per kamer €40 pp
4 per kamer €34 pp

Voor deze prijzen heb je een kamer voor jou alleen of met je gezelschap. Er kunnen maximaal 4 personen per kamer verblijven.

Prijzen zijn inclusief bedlinnen, ontbijt en verblijfstaks stad Mesen. Kinderen jonger dan drie jaar verblijven gratis bij ons.

Hostel rate

Om het volledige hostel te huren betaal je €34 per bed, inclusief ontbijt. Weet wel dat je deze kamer deelt met andere mensen. Er kunnen maximaal 4 personen per kamer verblijven.