Een comfortabel verblijf staat bij ons op nummer één

Daarvoor hebben we heel wat troeven in handen. Of je nu je brein wil breken met een quiz, de benen wil losgooien op een fuif of even alle aandacht nodig hebt voor een vergadering: wij hebben de perfecte zaal voor jou. Al onze zalen zijn uitgerust met muziek- en lichtinstallaties, gratis wifi en beamers.

Zit je met een idee voor een event of project? Laat het ons weten!

Slaapblokken

Hieronder vind je een overzicht van onze faciliteiten. We hebben vier slaapblokken met elk tien kamers.

Leuk om te weten: de slaapblokken hebben elk hun eigen kleur en zijn vernoemd naar gesneuvelde soldaten uit de regio. Jullie worden ontvangen bij Condon (geel), Meeke (oranje), Redmond (rood) en Plumer (blauw).

Kort samengevat

Elke kamer heeft een eigen bureau met ruime zithoek, een afzonderlijk toilet, een badkamer met douche, een grote spiegel, een droogrek of hanger en een wastafel. Er zijn overal voldoende stopcontacten en opbergruimtes met kapstokken. Op elk bed ligt een zacht hoofdkussen en donsdeken voor een heerlijke nachtrust.

Je blijft bovendien steeds in je eigen groep: gasten van verschillende reservaties worden nooit samen in een kamer ondergebracht. Hier kan je een lijst vinden van het aantal bedden per kamer. Dit kan een leidraad zijn voor groepsleiders om de kamerverdeling te maken.

Klaar voor je verblijf?

Of heb je nog bijkomende vragen?

Peace Village VZW

Nieuwkerkestraat 9a, 8957 Mesen
T +32 57 226 040
info@peacevillage.be

BTW 0863.751.643
BIC GEBABEBB
IBAN BE92 0014 8805 9923